YOL AŞKI

x

YOL AŞKI

Dağ ve doğa rotalarının (tırmanış, yürüyüş, dağ bisikleti vb.) paylaşıldığı ve keşfedildiği bir yerdir.
Öne Çıkan

Yolcu

Dostum, güneşe bak, toprağa bak, suya bak, buluta bak; fakat arkana bakma…  Kimin geldiği önemli değil, kimin gelmediği de… Unutma yolcu değişir, yol değişir ama menzil değişmez.   Yolcuya bakıp, yolunu tanıma. Yola bak, yolcuyu tanı, yolcu hakkındaki kıymet hükmünü ona göre ver. Vahim olan yolun yolcusuz olması değil, asıl vahim ola...


Öykünün tamamını okumak için oturum açın
Gönderinin tüm içeriğini okumaya devam edebilmeniz için önce giriş yapmanız gerekecektir!
×
Haberdar Olun

Bloga abone olduğunuzda, sitede yeni güncellemeler olduğu zaman onları kaçırmamanız için size bir e-posta gönderilir!

İlmiye BERGMAN [İlk Türk Kadın Dağcı]
Bir Yerlerde Tıkanıp Kaldıysa Hayat…

İlgili Yazılar

 

Yorum 1

Sadi YALGIN zaman: Cumartesi, 07 Ağustos 2021 04:13
YOL AŞKI - Dar patikalardan ötelere...

YOL AŞKI - Blog II Tartışmalar II Topluluk II GPS Araçları ile tanışın!

GPS Araçları
GPX ve KML dosyalarınızı ilginç istatistiklerle haritalarda ve çizelgelerde görselleştirin. Veya haritada konumları seçin ve görselleştirmek için parkuru çizin.

GPX ve KML Desteği
GPS Araçları, GPX ve KML dosyalarını destekler ve bunları kullanıcı dostu haritalar ve çizelgeler üzerinde görselleştirir.

Google ve Açık Sokak Haritaları
YOL AŞKI, Google Haritalar'ı destekler, parkurlarınız için en uygun olanıdır! Google Harita yetkilileri ile uzun yazışma sonucu Google Harita API Anahtarı'nın "ÜCRETSİZ" kullanımı için izin aldım. Aylık sınırı aşmama kuralı geçerlidir. O sorunu da zamanla çözeceğime inanıyorum.

Harita Üzerinde Çizin
GPX/KML dosyanız yok, haritadaki noktaları seçin ve kendi rotanızı çizin ve istatistikleri gösterin.

Güzel Kullanıcı Arayüzü
Dakikalar içinde güzel bir PARKUR sayfası oluşturun. Oluşturması ve yapılandırması kolay, 5 dakikadan kısa sürede kullanmaya başlayın.

Kategori Listesi
Doğru PARKUR'a kolayca gitmek için güzel bir dizin sayfasında görüntülenen sınırsız çok düzeyli kategoriyi destekler.

Derecelendirmelerle Listelenen İzler
İzleri; avatarları, hitleri, derecelendirmeleri, açıklamaları ve diğer gerekli unsurlarla birlikte gösterir. Liste ekranı özelleştirilebilir.

En Kullanışlı Araç Çubuğu
Düşünülerek tasarlanan araç çubuğuyla en çok gereksinim duyulan kısa yollara erişin. Tek bir yerde gerekli tüm düğmeler ve menülerle hızlı bir şekilde başlayın.

Ve bir web sitesinde olması gerekenden fazlasını bulacaksınız! PAYLAŞIMIN KEYFİNİ ÇIKARTIN...

Sevgi ve saygılar.

[b][url=https://www.yolaski.net/]YOL AŞKI[/url][/b] - [b][url=https://www.yolaski.net/blog]Blog[/url][/b] II [b][url=https://www.yolaski.net/tartismalar]Tartışmalar[/url][/b] II [b][url=https://www.yolaski.net/topluluk]Topluluk[/url][/b] II [b][url=https://www.yolaski.net/izler]GPS Araçları[/url][/b] ile tanışın! [b]GPS Araçları[/b] GPX ve KML dosyalarınızı ilginç istatistiklerle haritalarda ve çizelgelerde görselleştirin. Veya haritada konumları seçin ve görselleştirmek için parkuru çizin. [b]GPX ve KML Desteği[/b] GPS Araçları, GPX ve KML dosyalarını destekler ve bunları kullanıcı dostu haritalar ve çizelgeler üzerinde görselleştirir. [b]Google ve Açık Sokak Haritaları[/b] YOL AŞKI, Google Haritalar'ı destekler, parkurlarınız için en uygun olanıdır! Google Harita yetkilileri ile uzun yazışma sonucu Google Harita API Anahtarı'nın "ÜCRETSİZ" kullanımı için izin aldım. Aylık sınırı aşmama kuralı geçerlidir. O sorunu da zamanla çözeceğime inanıyorum. [b]Harita Üzerinde Çizin[/b] GPX/KML dosyanız yok, haritadaki noktaları seçin ve kendi rotanızı çizin ve istatistikleri gösterin. [b]Güzel Kullanıcı Arayüzü[/b] Dakikalar içinde güzel bir PARKUR sayfası oluşturun. Oluşturması ve yapılandırması kolay, 5 dakikadan kısa sürede kullanmaya başlayın. [b]Kategori Listesi[/b] Doğru PARKUR'a kolayca gitmek için güzel bir dizin sayfasında görüntülenen sınırsız çok düzeyli kategoriyi destekler. [b]Derecelendirmelerle Listelenen İzler[/b] İzleri; avatarları, hitleri, derecelendirmeleri, açıklamaları ve diğer gerekli unsurlarla birlikte gösterir. Liste ekranı özelleştirilebilir. [b]En Kullanışlı Araç Çubuğu[/b] Düşünülerek tasarlanan araç çubuğuyla en çok gereksinim duyulan kısa yollara erişin. Tek bir yerde gerekli tüm düğmeler ve menülerle hızlı bir şekilde başlayın. Ve bir web sitesinde olması gerekenden fazlasını bulacaksınız! [b]PAYLAŞIMIN KEYFİNİ ÇIKARTIN[/b]... Sevgi ve saygılar.
Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
Konuk
Salı, 19 Mart 2024

Güvenlik Kodu Görseli