Gönderen Sadi YALGIN zaman Çarşamba, 06 Temmuz 2022
Kategori: Genel

GPS Araçları & Blog & Tartışmalar & Topluluk ile tanışın!

Türkiye'de dağ çıkış ve yürüyüş ile bisiklet vb. parkurların (Parkur İz Kayıtları) GPS iz kayıtlarının topluluk odaklı paylaşım eksikliğini duyumsadığımız web sayfası paylaşıma açıldı.

 "Bir cesedi saklamak için en iyi yer Google'ın ikinci sayfasıdır." Bu alıntı web sitenizin "Google Arama" sayfasındaki sıralamasına gönderme amaçlıdır. Google'daki ilk sonuç tüm tıklamaların neredeyse üçte birini alır. Bu nedenle, web sitenizin başarılı olma şansına sahip olmasını istiyorsanız, bunu da hedeflemeniz gerekir.

 YOL AŞKIDar patikalardan ötelere… web sitesi yaklaşık 10 ay önce yayına başlamasına karşın "Google Arama" sayfasına Yol Aşkı yazıp, arama yaptığınız da 50 milyon dolayında paylaşımın birinci sırasında yer aldığına tanık olacaksınız... Web sitesi hedefine ulaştı! Artık kitlelere ulaştıracağınız paylaşımlar için sizleri beklemektedir…

Türkiye'de ilk topluluk odaklı Haritalar, İzler ve Paylaşım aracıyla tanışın! GPS Araçları, kullanıcıların GPS izleri göndermesine ve tartışmasına olanak tanır... GPX, GPS iz kayıtlarının KML formatlarını destekler ve popüler sosyal medya da izlerinizi paylaşmanızı sağlar. Kısaca; 

GPS Araçları

GPX ve KML dosyalarınızı ilginç istatistiklerle haritalarda ve çizelgelerde görselleştirin. Veya haritada konumları seçin ve görselleştirmek için parkuru çizin.

GPX ve KML Desteği

GPS Araçları, GPX ve KML dosyalarını destekler ve bunları kullanıcı dostu haritalar ve çizelgeler üzerinde görselleştirir. 

Google ve Açık Sokak Haritaları

YOL AŞKI, Google Haritalar'ı destekler, parkurlarınız için en uygun olanıdır! Google Harita yetkilileri ile uzun yazışma sonucu Google Harita API Anahtarı'nın "ÜCRETSİZ" kullanımı için izin aldım. Aylık sınırı (300 Dolar) aşmama kuralı geçerlidir. O sorunu da zamanla çözeceğime inanıyorum.

Harita Üzerinde Çizin

GPX / KML dosyanız yok ise haritadaki noktaları seçin. Kendi rotanızı çizin ve istatistikleri gösterin.

Güzel Kullanıcı Arayüzü

Dakikalar içinde güzel bir PARKUR sayfası oluşturun. Oluşturması ve yapılandırması kolay, 5 dakikadan kısa sürede kullanmaya başlayın.

Kategori Listesi

Doğru PARKUR'a kolayca gitmek için güzel bir dizin sayfasında görüntülenen sınırsız çok düzeyli kategoriyi destekler.

Derecelendirmelerle Listelenen İzler

İzleri; açıklama, tıklama, derecelendirme, avatar ve diğer gerekli unsurlarla birlikte gösterir. Liste ekranı özelleştirilebilir.

En Kullanışlı Araç Çubuğu

Düşünülerek tasarlanan araç çubuğuyla en çok gereksinim duyulan kısa yollara erişin. Tek bir yerde gerekli tüm düğmeler ve menülerle hızlı bir şekilde başlayın.

Ve bir web sitesinde olması gerekenden fazlasını (İzlerBlogTartışmalarBelgelerGaleriTopluluk ve Etkinlikler vb.) bulacaksınız… Web sayfası dağ ve doğa tutkunlarının hizmetindedir. "Dağcılık ve Doğa Sporları"na gönül verenlere armağanım olsun!

Gelin ve topluluğumuza katılın. Yeni insanlar tanıyarak çevrenizi genişletin! Keyifli paylaşımlar…

İlişkili Yazılar

Yorum Yapın